Közlemények
Magyar  |  English  |  Deutsch
Magunkról

A nyugat-magyarországi Győr városában található Győri Szeszgyár és Finomító Zrt. 1884-es alapítása óta jelentős szereplője a régió alkoholpiacának. A fő tevékenysége a extra neutrális alkohol és víztelenített szesz előállítása és értékesítése.

A gyár közúton autópályáról rövid idő alatt megközelíthető, rendelkezik saját iparvágánnyal, ami lehetőséget biztosít a közvetlen vasúton történő áruszállításra.

A Győri Szeszgyár beszállítója a nagy magyar és a régió gyógyszergyárainak, valamint jelentős vegyipari és kozmetikai cégeknek.

A cég gyártókapacitása évi 40 millió liter finomszesz és 60 millió literes alkohol víztelenítő kapacitással rendelkezik.

A Győri Szeszgyár alapanyagként döntően melaszt használ fel, de rendelkezik gabona-feldolgozó kapacitással is. Az alkoholgyártás melléktermékeként keletkező vinaszt, illetve törkölyt a mezőgazdaságban, illetve biogáz üzemeknek értékesítjük.

Laboratóriumunkban a modern analitikai módszereket alkalmazzuk. Cégünk 1996 óta rendelkezik ISO 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, illetve 1998 óta ISO 14001-es környezeti biztonsági tanúsítvánnyal.