My Little Garden - Vinasz - Természetes, szerves tápoldat - 1L
Szerves tápoldat

My Little Garden - Vinasz - Természetes, szerves tápoldat - 1L

Leírás:

Vinasz táperő, életerő! A tápoldat speciális összetételének köszönhetően a növény gyökérzete megfelelően fejlődik, levelei erősek és fényesek lesznek, virágai dúsak és gyönyörűek. Kártevőkkel szemben is ellenállóbbá válik. Vinasz természetes szerves növénytáp, melyet a növények könnyebben vesznek fel és hasznosítanak. A növények számára létfontosságú elemek (Fe, Mn, Zn, B, Cu, Mo) mellett fehérjét, nukleinsavakat és ként tartalmaz. Vinasz a bio termesztésben engedélyezett, magas szervesanyag tartalmú humuszképző növényi tápanyag, mely tartalmazza a legfontosabb mikro és makro összetevőket is minden növény számára. Kifejezetten ajánlott olyan magas tápanyagigényű növényekhez, mint a muskátli, leander, eper és konyhakerti növények.


Használat:

Valamennyi kertészeti kultúrában, illetve házikertben heti egy alkalommal, a készítményre vonatkoztatva legfeljebb 0,3 kg/m2 mennyiségben, legfeljebb 2 %-os töménységben (20 ml/1 liter víz) a talajra öntözve. Felhasználás előtt a készítményt fel kell rázni! Az elkészített 2 %-os töménységű oldatot 24 órán belül fel kell használni!


Összetevők:

Szárazanyag tartalom: legalább 40 m/m%; Szerves anyag tartalom: legalább 50 m/m% Sűrűség: 1,2 (+-) 0,1; N tartalom: sz.a. legalább 4 M/M% ; P2O5 tartalom: sz.a. legalább 0,1 m/m% ; K2O tartalom: sz.a. legalább 8,0 m/m%; Ca tartalom: sz.a. legalább 0,9 m/m%


Kiszerelés:

1L-es PET palackban; adagolós kupakkal


Biztonsági adatlap